Termeni si conditii

Identitatea firmei si descrierea produselor si serviciilor

Site-ul www.europe5.com este proprietate a SC Rorcerber International SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14022/2003, avand Cod Unic de Identificare RO 15829865, sediul in Bucuresti, Sector 2, Luntrei 2-4, tel. 0758060901.

Utilizarea site-ului prin vizitarea / vizualizarea acestuia sau prin solicitarea de informatii despre produsele si/sau serviciile listate, prin intermediul acestuia, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.

Daca nu doriti sa acceptati termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza, va rugam sa nu utilizati europe5.com sau acele servicii oferite de europe5.com cu a caror termeni de utilizare nu sunteti de acord.

Proprietarul site-ului poate modifica regulile in orice moment prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a va actualiza cu drepturile si obligatiile pe care le aveti.

Definitii si termeni

europe5.com este denumirea comerciala a S.C. Rorcerber International SRL S.R.L., Proprietarul prezentului site.

Prin utilizator intelegem orice persoana fizica care acceseaza europe5.com, indiferent de motiv, nationalitate sau localizare geografica.

Site – domeniul www.europe5.com si subdomeniile acestuia.

Continut

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Proprietar prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Proprietarului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare,

specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Produsele si/sau Serviciile oferite de Proprietar intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Proprietar, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Proprietar intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Confidentialitate

europe5.com va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Cititi obligatiile pe care si le asuma Rorcerber International in prelucrarea datelor personale in documentul numit Politica de Confidentialitate.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Proprietarului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii . Sunteti, de asemenea, de acord ca Proprietarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Rorcerber International nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Rorcerber International, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Rorcerber International: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator daca este cazul, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Europe5.com poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Produselor si/sau a Serviciilor etc.

Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Proprietar in orice moment:

– prin contactarea europe5.com in acest sens.

– prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in newsletterele primite de la europe5.com.

– renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.