Politica de confidentialitate

Societatea Europe Five Com SRL se supune noului cadrul juridic al legislatiei privind protectia datelor in UE, cu privire la prelucrarea datellor personale.

Datele personale se refera la orice informatie cu privire la o persoana reala identificata sau identificabila. O persoana reala identificabila este orice persoana reala care poate fi identificata direct sau indirect.

Prelucrarea datelor personale se refera la orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza pe date cu caracter personal, cum ar fi colectarea, inregistrarea, transmiterea, stocarea, conservarea, extragerea, consultarea, utilizarea sau alte operatiuni.

Protectia datelor cu caracter pesonal se refera la secutizarea tuturor informatiilor primite de la client si care nu trebuie instrainate catre terti decat daca sunt implicati in procesul de cumparare/ achizitioanre a serviciului sau produselor de pe site-ul nostru.

Confidentialitatea datelor se refera la securitatea informatica si la masurile luate pentru a pastra datele in siguranta in timp ce se afla intr-o organizatie sau in timp ce acestea sunt transferate catre o terta parte.

In conformitate cu GDPR, sunteti obligat sa va asigurati ca inregistrarile sunt exacte si actualizate, iar informatiile sunt pastrate numai atât timp cât organizatia are nevoie de ele sau pastrate conform legislatiei.

Datele cu caracter personal prelucrate de catre SC Europe Five Com SRL includ numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, clientului si detaliile privind comenzile transmise catre subscrisa. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate si prelucrate pentru o perioada necesara pentru a atinge scopul prelucrarii.